BRĂILA, COLECTEAZĂ SELECTIV!

Primăria Brăila, in colaborare cu cei trei operatori de salubritate, SC RER ECOLOGIC SERVICE SRL, SC ECO SA și SC BRAICATA SRL anunță următorul program de colectare separată a deșeurilor de la populație:

1.PENTRU GOSPODARIILE INDIVIDUALE (ZONA DE CASE )

Societatea de salubritate va asigura sacii necesari pentru colectarea separată a deșeurilor reciclabile. Sacii vor fi predați de operator fiecărei gospodarii, conform graficului prezentat în continuare. La data colectării fracției uscate, operatorul va preda utilizatorului un nou sac (de tipul celui ridicat de la adresa respectivă).

Operatorul SC RER ECOLOGIC SERVICE SRL grafic 1

SC RER ECOLOGIC SERVICE SRL a început  în data de 12.07.2019 distribuirea SACULUI GALBEN și a pliantelor de informare , astfel:

-în data de 12.07.2019 și 13.07.2019 în cartierul Radu Negru; 

-în data de 14.07.2019 în cartierul Călărasi IV;

-în data de 15.07.2019 și 16.07.2019 în cartierul Nedelcu Chercea;

-în data de 17.07.2019 și 18.07.2019îin cartierele Lacu Dulce și Catanga. 

    SC RER ECOLOGIC SERVICE SRL va incepe efectiv colectarea separata a deșeurilor de ambalaje prin SACUL GALBEN în zona de case (gospodării individuale) în  data de 31.07.2019 după următorul grafic săptămânal :

  • în fiecare zi de Miercuri – în cartierele Radu Negru, Călărasi IV;
  • în fiecare zi de Joi – în cartierele Lacu Dulce, Minerva, Catanga;
  • în fiecare zi de Vineri – în cartierul Nedelcu Chercea

-Operatorul SC ECO SA  grafic 1

SC ECO SA va începe distribuirea SACULUI VERDE și a pliantelor de informare în data de 22.07.2019.

SC ECO SA va începe efectiv colectarea separată a deșeurilor de ambalaje prin SACUL VERDE în zona de case (gospodării individuale) în data de 31.07.2019  și se va desfășura după graficul săptămânal de ridicarea a deșeurilor, de luni până vineri. ( de ex. pe strada Polonă – SACUL VERDE cu deșeurile colectate selectiv se va ridica în fiecare zi de JOI conform graficului de salubritate).

-Operatorul SC BRAICATA SRL

În această perioadă, cetățenii care locuiesc la case în zona salubrizată de     SC BRAICATA SRL, vor respecta programul comunicat de ceilalți doi operatori  SC RER ECOLOGIC SERVICE SRL  și SC ECO SA, care au preluat salubrizarea pe acest sector, conform informațiilor de mai sus.

2.PENTRU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI (zona de blocuri)

Colectarea deșeurilor reciclabile pentru asociațiile de proprietari (blocuri) se face zilnic , de luni până duminică inclusiv , de către fiecare operator 

– SC RER ECOLOGIC SERVICE SRL, grafic 1

–  SC ECO SA, grafic 1

– SC BRAICATA SRL   grafic 1    grafic 2

 –  în sectorul lui de activitate conform programului. Graficele de colectare sunt stabilite de fiecare operator de salubritate, cunoscute de reprezentanții asociațiilor de proprietari, ele putând fi consultate și pe site-ul Primăriei Municipiului Brăila – www.primariabraila.ro – sau pe site-ul fiecărui salubrizator care deservește zona respectivă.

Stimați brăileni, doar colectând selectiv putem reduce cantitățile depuse la depozitul de deșeuri menajere!

Vă rugăm să fiți partenerii noștri, pentru a avea un oraș mai curat!

Vă mulțumim!

Sari la conținut