ANUNȚ PUBLIC privind solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Realizare centrală panouri fotovoltaice”

MUNICIPIUL BRĂILA anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM  Brăila, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Realizare centrală panouri fotovoltaice”, propus a fi amplasat în jud. Brăila, mun. Brăila, T9, P112, CF 79096: proiectul propus nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Brăila din mun. Brăila, B-dul Independenţei, nr. 16, Bl. B5, de luni până vineri, între orele 9,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro – secţiunea Reglementari/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecţia Mediului Brăila.

Sari la conținut