Ceremonia de semnare a acordului de parteneriat și conferință de presă – Vizită în zonele de implementare a proiectului “Parteneriatul pentru agricultura durabilă și atenuarea schimbărilor climatice”

Luni, 20 noiembrie: Ceremonia de semnare a acordului de parteneriat și conferință de presă –  Vizită  în  zonele  de  implementare  a  proiectului
La ceremonia de semnare găzduită de Municipiul Erdemli au participat: rectorul nostru Prof. Dr. Erol Yașar, Guvernatorul Districtului Erdemli, Aydın Tetikoğlu, Primarul Erdemli,  Mükerrem Tollu, Primarul Municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, Consilierul Primarului  Brăilei, M. Carmelia B. Dragomir, Prorectorul Universității din Galați, Cristian Silviu Simionescu,  Expertul pentru Afaceri UE la Direcția pentru Afaceri Europene, Selman Çetin, Directorul  Institutului de Cercetare Horticolă Alata, Dr. Mustafa Ünlü, Președintele Camerei de Agricultură,  Rasim Șahin, Coordonatorul de proiecte și relații externe al Universității noastre, Mesut Salih  Uzman, membri ai consiliului municipal și membri ai presei.
La conferința de presă desfășurată după vizita în Municipiul Erdemli, următorii vorbitori  au oferit informații despre proiect și instituțiile partenere.
Mesut Salih UZMAN – Coordonator de proiect
Selman Çetin – Expert pentru afaceri UE la Direcția pentru Afaceri Europene
Mükerrem TOLLU – Primarul Erdemli
Prof. Dr. Erol YAȘAR – Rectorul Universității Mersin
Viorel Marian DRAGOMIR – Primarul Municipiului Brăila
Prof. Cristian Silviu SIMIONESCU – Prorectorul Universității „Dunărea de Jos” Galați

Ceremonia de semnare s-a încheiat după discursuri, semnături reciproce și o fotografie  de grup.
În urma ceremoniei de semnare, a fost vizitat Institutul de Cercetări Horticole Alata, una  dintre părțile implicate în proiect, unde se vor desfășura activități de formare. Au fost vizitate  zonele de aplicare ale proiectului.

Sari la conținut