ANUNȚ PUBLIC – Modernizarea spațiilor publice din Cartierele Vizirului și Buzăului 

Primăria Municipiului Brăila anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, de către APM Brăila, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul « Modernizarea spațiilor publice din Cartierele Vizirului și Buzăului », propus a fi amplasat în Jud. Brăila, Mun. Brăila, Str. Șoseaua Națională Veche – Spitalul Județean; Str. Călugăreni, Bl.B1-B12; Str. Comunarzi, Bl.A10-A30;    Str. Comunarzi, Bl.A32 -A36 bis; Str. Ecaterina Teodoroiu, Bl.P-R-S-T; Str. Milcov, Bl.H1-L1-P1-27-29; Str.Mircea Vodă, Bl.A-A1-B1-11; Str. Mircea Vodă, Bl.G-H-I; Str. Nicolae Iorga, Bl.C-D-E-F: proiectul propus nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila, din Mun. Brăila, Bd. Independenței nr.16, Bl.B5, de luni până vineri, între orele 9,00-13,00, precum și la următoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 10 zile, de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brăila.

Sari la conținut