ANUNȚ PUBLIC -Viabilizare zone puncte termice

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRĂILA,  anunţă publicul interesat asupra luării de către Agenția pentru Protecția Mediului Brăila a deciziei etape de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului: proiectul  «Viabilizare zone puncte termice», propus a fi amplasat în jud. Brăila, municipiul Brăila, străzile Hipodrom, Tineretului și Unirii, nu se va supune evaluării impactului asupra mediului și nu necesită parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brăila din mun. Brăila, B-dul Independenţei, nr. 16, Bl. B5, în zilele lucrătoare între orele 09:00–13:00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro – secțiunea Reglementări/Acordul de mediu / Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brăila

Sari la conținut