ANUNT PUBLIC – P.U.D. “Schimbare de Destinație din Construcție Industrială și Edilitară P+1E+M, în Imobil cu Funcțiuni Mixte P+1E+M ( Spațiu Alimentație Publică și Spațiu Comercial la Parter, Spații Cazare la Etaj și Mansardă), Recompartimentare Interioară, Modificare Accese, Modelare Fațade și Construire Scară Exterioară Metalică”

ANUNŢ PUBLIC

   Primăria Municipiului Brăila cu sediul în P-ţa Independenţei nr.1, anunţă publicul interesat că în data de 23.05.2022 ora 9.30 la camera 16 parter, se va organiza o şedinţă publică ce va avea pe ordinea de zi prezentarea planului urbanistic de detaliu al inițiatorului C. Orient Company S.R.L. cu obiectivul ,, Schimbare de Destinație din Construcție Industrială și Edilitară P+1E+M, în Imobil cu Funcțiuni Mixte P+1E+M ( Spațiu Alimentație Publică și Spațiu Comercial la Parter, Spații Cazare la Etaj și Mansardă), Recompartimentare Interioară, Modificare Accese, Modelare Fațade și Construire Scară Exterioară Metalică”, la adresa la adresa Șoseaua Rm. Sărat nr. 75 Lot1 din Municipiul Brăila.

   Şedinţa publică este organizată de către Primăria Municipiului Brăila conform Legii 52/2003 republicată privind transparenţa decizională în administraţia publică.

Sari la conținut