P.U.D. – “Construire Locuință P+1E și Împrejmuire Teren”, la adresa str. Minerva nr.29, lot 2-31, lot 2 , Municipiul Brăila

   ANUNŢ PUBLIC

   Primăria Municipiului Brăila cu sediul în P-ţa Independenţei nr.1, anunţă publicul interesat că în data de 30.03.2022 ora 9.30 la camera 16 parter, se va organiza o şedinţă publică ce va avea pe ordinea de zi prezentarea planului urbanistic de detaliu al inițiatorilor Iacob Cioroiu Geanina și Iacob Cioroiu Silviu Evelin cu obiectivul ,,Construire Locuință P+1E și Împrejmuire Teren”, la adresa str. Minerva nr.29, lot 2-31, lot 2 , Municipiul Brăila.

   Şedinţa publică este organizată de către Primăria Municipiului Brăila conform Legii 52/2003 republicată privind transparenţa decizională în administraţia publică.

   În contextul apariției riscului de îmbolnăvire cu COVID-19, persoanele participante sunt obligate să poarte mască de protecție la intrarea în Primăria Municipiului Brăila. Accesul în sala de ședințe se va face în limita locurilor disponibile, respectându-se totodată distanțarea fizică impusă de normele sanitare în vigoare.

Sari la conținut