ANUNȚ PUBLIC PUZ – “Construire Depozit Cereale, Șopron Unelte Agricole, Platforme și Instalații de Stins Incendiu –Hidranți Exteriori, Schimbare Destinație C1,C8 din Șopron în Magazie, Construire Gospodărie Apă” la adresa Str. Lanului nr.9, Tarla24, Parcela 229/2, Loturi 1,3,4

      Primăria Municipiului Brăila cu sediul în P-ţa Independenţei nr.1, anunţă publicul interesat că în data de 09.03.2022 ora 9.30 la camera 16 parter, se va organiza o şedinţă publică ce va avea pe ordine de zi prezentarea planului urbanistic zonal inițiat de S.C. Rumsfeld S.R.L. reprezentată de Arghir Valentin cu obiectivul ,, Construire Depozit Cereale, Șopron Unelte Agricole, Platforme și Instalații de Stins Incendiu –Hidranți Exteriori, Schimbare Destinație C1,C8 din Șopron în Magazie, Construire Gospodărie Apă” la adresa Str. Lanului nr.9, Tarla24, Parcela 229/2, Loturi 1,3,4, din Municipiul Brăila.

     Şedinţa publică este organizată de către Primăria Municipiului Brăila conform Legii nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică.

      În contextul apariției riscului de îmbolnăvire cu COVID-19, persoanele participante sunt obligate să poarte mască de protecție la intrarea în Primăria Municipiului Brăila. Accesul în sala de ședințe se va face în limita locurilor disponibile, respectându-se totodată distanțarea fizică impusă de normele sanitare în vigoare.

Sari la conținut