ANUNȚ PUBLIC – ,,Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Brăila”

Primăria Municipiului Brăila revine la anunțul publicat în ziarul Obiectiv Vocea Brăilei din datele de 08.10.2021 și 13.10.2021 având ca obiect organizarea dazbaterii publice pentru lucrarea ,,Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Brăila”, cu următoarea precizare:

Țințând cont de faptul că pe teritoriul României este declarată ”stare de alertă”,  precum și de impunerea măsurilor sanitare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, procedura se va îndeplini doar prin transmiterea în scris de către persoanele interesate a opiniilor, comentariilor și propunerilor la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila până la data de 06.12.2021.

Planul și Raportul de Mediu pot fi consultate la sediul A.P.M. Brăila, Bd-ul Independenței nr. 16, bl. B5, zilnic de luni până vineri între orele 9.00- 13.00.

Menționăm că punctele de vedere cu privire la lucrarea ,, Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Brăila” pot fi depuse până la același dată și la sediul Primăriei Municipiului Brăila din Piața Independenței nr.1.

Sari la conținut