ANUNȚ PUBLIC -PUD -,,Construire spălătorie auto self service și hală”, la adresa Șos. de Centură , nr. 1D, Municipiul Brăila

Primăria Municipiului Brăila cu sediul în P-ţa Independenţei nr.1, anunţă publicul interesat că în data de 16.11.2021 ora 9.30 la camera 16 parter, se va organiza o şedinţă publică ce va avea pe ordinea de zi prezentarea planului urbanistic de detaliu al inițiatorului Beșchea Gigel cu obiectivul ,,Construire spălătorie auto self service și hală”, la adresa Șos. de Centură , nr. 1D, Municipiul Brăila.

Şedinţa publică este organizată de către Primăria Municipiului Brăila conform Legii 52/2003 republicată privind transparenţa decizională în administraţia publică.

În contextul apariției riscului de îmbolnăvire cu COVID-19, persoanele participante sunt obligate să poarte mască de protecție la intrarea în Primăria Municipiului Brăila. Accesul în sala de ședințe se va face în limita locurilor disponibile, respectându-se totodată distanțarea fizică impusă de normele sanitare în vigoare.

Sari la conținut