Dezbatere publică – Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Brăila

  Primăria Municipiului Brăila, titular al planului ,,Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Brăila” anunță publicul interesat asupra organizarii dezbaterii publice la sediul Primăriei Municipiului Brăila, din Municipiul Brăila, Piața Independenței nr.1, camera 16, în ziua de 29 noiembrie 2021, la ora 13.00.

  La ședința de dezbatere publică vor participa autoritatea competentă pentru protecția mediului, pentru sănătate publică, alte autorități/organizații interesate, precum și publicul afectat sau posibil afectat de efectele implementării planului.

  Planul și Raportul de Mediu pot fi consultate la sediul A.P.M. Brăila, mun. Brăila, Bdul Independenței nr. 16, bl. B5, zilnic de luni până vineri între orele 9.00- 13.00.

  Opiniile, comentariile, și propunerile vor fi transmise în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila până la 29 noiembrie 2021.

  Țințând cont de faptul că pe teritoriul României există în vigoare starea de alertă  precum și impunerea măsurilor sanitare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, procedura se va îndeplini ținând cont doar de opiniile, comentariile și propunerile formulate în scris până la data ședinței.  

  Menționăm că  punctele de vedere cu privire la lucrarea ,, Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Brăila” pot fi depuse în același interval de timp și la Primăria Municipiului Brăila.

Sari la conținut