Târg de Iarnă

Data de început: 29 noiembrie 2019
Data sfârșit: 8 decembrie 2019
Ora: 0:00 - 0:00
Locația: Parcare Primărie

Mai sunt trei săptămâni până când feeria sărbătorilor de iarnă cuprinde municipiul Brăila. Piața independenței, Calea Călărașilor, Piața Traian, strada Mihai Eminescu, Parcul Monument, dar și multe alte artere din Brăila vor fi îmbrăcate în straie de sărbătoare.

Primăria Municipiului Brăila organizează în perioada 29 noiembrie – 8 decembrie 2019, unul dintre cele mai mari evenimente anuale, Târgul de Iarnă.

Ajuns la cea de-a patra ediție, Târgul de iarnă va fi amplasat în parcarea Palatului Administrativ și reunește meșteșugari din toate colțurile țării, formații, ansambluri și artiști de muzică populară din Olt, Sighetu Marmației, Vatra Dornei – Suceava, Dorohoi – Botoșani, Oradea, Vaslui, Moreni-Dâmbovița, Republica Moldova,  dar și formații din județul Brăila.

Târgul debutează în prag de Ziua Națională a României, pe 1 decembrie invitat special fiind celebra Zinaida JULEA, în aceeași zi fiind programată și aprinderea luminilor de sărbătoare în întreg orașul, iar 13 decembrie odată cu venirea lui Moș Crăciun se vor aprinde și luminile din Parcul Monument.

Târgul de Iarnă este un proiect cultural inițiat în anul 2016 de Primarul Municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir.

 

Sari la conținut