Târgul Național Agricultură, Ediția a XXIII-a

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila organizeaza, in perioada 26 – 29 septembrie 2019, Targul National AgriCultura, eveniment care se bucura de peste 20 de ani de recunoasterea specialistilor si firmelor din domeniul agricol, atat in judetul Braila cat si la nivel national.
Ajuns la cea de a XXIII-a editie, Targul National AgriCultura se desfasoara si anul acesta pe o suprafata de cca 10.000 mp, unde sunt expuse utilaje agricole si echipamente pentru mecanizarea agriculturii, instalatii pentru irigatii, echipamente pentru producerea de energii regenerabile, masini de teren si transport marfa. Sunt prezenti, de asemenea, producatori de seminte si material saditor, horticultori, institutii de cercetare-dezvoltare agricola, producatori agricoli si mesteri populari, asociatii si cooperative agricole, banci, societati de leasing si asigurari.
Pe langa componenta expozitionala, targul aduce in atentia celor interesati si un program complex de evenimente informative, seminarii, workshopuri, prezentari etc.

 

Sari la conținut