Festivalul Zile și Nopți de Teatru, Ediția a XIII-a

În perioada 13-22 septembrie 2019 are loc la Teatrul Maria Filotti din Brăila a XIII-a ediție a Festivalului Zile și Nopți de Teatru.
„Criza familiei în lumea contemporană” este tema aleasă pentru 2019 de selecționerul Lucian Sabados. 
Spectatorii vor putea vedea, printre producțiile aduse în pentru festival spectacole precum „Legături primejdioase”, în regia lui Crisi Juncă, de la Teatrul Mic sau „Un tramvai numit dorință” , regizat de Claudiu Goga, de la Teatrul Metropolis.
Festivalul va găzdui, de asemenea, câteva premiere ale teatrului-gazdă. În prima zi, pe 13 septembrie, va avea loc premiera spectacolului „True West” de Sam Shepard, în regia lui Vlad Cristache. Aceasta va fi urmată de „Conversație după înmormântare” de Yasmina Reza, în regia lui Vlad Massaci. Sâmbătă, 14 septembrie, la ora 20.00 este programată prima reprezentație oficială a spectacolului „Doi pe un balansoar”, în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, cu Alin Florea și Corina Moise.
Astăzi, 11 Septembrie, începând cu ora 9.00, a avut loc Conferința de presa susținută de managerul Lucian Sabados, Primarul Municipiului Braila – Viorel Marian Dragomir și de cei doi viceprimari Doinita Ciocan și Alexandru Jantea Crican.

 

   
Sari la conținut