Vizita Familiei Regale

Anul acesta, Trenul Regal a făcut o călătorie simbolică la sărbătoarea națională de 10 Mai și a oprit la Ploiești, Buzău, Brăila și Galați.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a mulțumit tuturor comunităților locale pentru efortul pe care oamenii din toate domeniile de activitate l-au făcut în acești ultimi doi ani și jumătate, plini de dificultăți și de îngrijorări.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Alteța Sa Regală Principesa Sofia, sărbătoresc 10 Mai 2022, deopotrivă Ziua Regală și Ziua Independenței Naționale, alături de locuitorii celor patru județe pe care le vizitează.

Pe parcursul călătoriei cu Trenul Regal, Familia Regală a fost alături de voluntari ai Crucii Roșii Române, ai Fundației Regale Margareta a României, precum și alături de elevi olimpici, de veterani Invictus și de persoanele vârstnice și copii beneficiari ai proiectelor umanitare, sociale, educaționale și culturale patronate de Majestatea Sa.

A treia oprire a Trenului Regal a avut loc în Gara Brăila, la ora 15.24, Familia Regală fiind întâmpinată de autoritățile locale brăilene.

Sari la conținut