Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Deschiderea oficială a Campionatului European de box U22  

News: Deschiderea oficială a Campionatului European de box U22

Servicii subordonate

Titlu

Deschiderea oficială a Campionatului European de box U22

Corp

Marți, 14 martie, începând cu ora 18.00, la Sala Polivalentă a avut loc deschiderea oficială a Campionatului European de box U22, sub motto-ul“boxul se întoarce acasă”.
Campionatul European de Box U22, competiţie care se desfăşoară timp de o săptămâna la Brăila, reuneşte 196 de sportivi din 31 de ţări şi se va desfăşura până pe 21 martie.
“După foarte mulţi ani, România prezintă un lot complet de pugilişti la startul unei întreceri de nivel internaţional, la toate cele 10 categoriide greutate. Speranţele delegaţiei ţării noastre se leagă de Andrei Arădoaie - 81 kg, campion European de tineret în 2014, Marian Piţa - 69kg, deţinător al titlului naţional U22, dar şi al celui de seniori, câştigător al Centurii de aur, şi Robert Jitaru - 56 kg, dublu medaliat cu bronz la Campionatul European pentru tineret. Ultimii doi sunt brăileni, dar sunt legitimaţi la Steaua Bucureşti, în timp ce Arădoaie boxează la Dinamo”, potrivit unui comunicat de presă remis de organizatori.
La Brăila a fost prezent cu această ocazie preşedintele Federaţiei Europene de Box, Franco Falcinelli, şi secretarul general Alexandr Egorov.
Aceasta este a cincea competiţie importantă, la sporturi olimpice, găzduită de România după Europenele de handbal feminin din 2000, campionatele continentale de judo 2004, C.E. de haltere 2009 şi C.E. de box feminine din 2014.


UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.