Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Campionatul European de box U22  

News: Campionatul European de box U22

Servicii subordonate

Titlu

Campionatul European de box U22

Corp

Marți, 14 martie, în Sala Polivalentă din Brăila începe Campionatul European de box U22, competiţie organizată în premieră atât în oraşul nostru, cât şi în România. Înscrierile s-au încheiat, astfel că la Brăila vor veni 249 de boxeri, 196 titulari şi restul rezerve, însă numărul oficialilor care vor fi prezenţi la Campionatul European de box este de peste 350 de persoane.
Festivitatea de deschidere a competiției va începe la ora 18.00. Fazele eliminatorii se încheie pe 19 martie, urmând ca a doua zi să se dispute semifinalele. Preţul unui abonament în perioada 14 - 20 martie, care cuprinde inclusiv semifinelele este de 40 lei, iar un bilet pentru gala finală se poate procura la preţul de 25 lei.UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.