Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Stiu ce vreau sa devin  

News: Stiu ce vreau sa devin

Servicii subordonate

Titlu

Stiu ce vreau sa devin

Corp

Luni, 27 februarie 2017, in holul Gradinitei cu program prelungit nr. 36 a avut loc un Targ al Martisorului, activitate din cadrul proiectului Erasmus +, ”Stiu ce vreau sa devin”, în care este implicată Grădinița cu program prelungit nr. 36 din Brăila, alături de alte unități de învățământ din Marea Britanie, Turcia, Finlanda, Danemarca și Italia.
Prin acest proiect reprezentanții grădiniței brăilene doresc să indrume copiii în ceea ce priveste cunoasterea personala in vederea descoperirii aptitudinilor si competentelor proprii, premisa a orientarii timpurii in cariera, aceasta fiind și tema proiectului ce se desfășoară în perioada septembrie 2015 - februarie 2018.
Grupul țintă este format din preșcolari cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani și școlari din ciclul primar, cadre didactice, părinți și comunitatea locală.
Cu ocazia Targului Martisorului micii mestesugari ai Gradinitei cu program prelungit nr. 36 au intrat in rolul de antreprenori si au organizat alaturi de doamnele educatoare un targ cu vanzare. Scopul acestui targ a fost de a strange o suma de bani cu ajutorul careia prescolarii sa-si plateasca o piesa de teatru ce va avea loc in luna martie, la Teatrul Carabus.

UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.