Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Deschiderea anului universitar 2018 - 2019  

News: Deschiderea anului universitar 2018 - 2019

Servicii subordonate

Titlu

Deschiderea anului universitar 2018 - 2019

Corp

Anul universitar 2018 - 2019 a început pe 1 octombrie, zi marcată de mai multe ceremonii de deschidere în cele doua facultăți din Brăila. 
Primarul municipiului Braila, Dl. Viorel Marian Dragomir a participat la ambele ceremonii, atât la Facultatea de Inginerie și Agronomie din cadrul Universității “Dunărea de Jos”, cât și la Facultatea de Management, Marketing in Afaceri Economice din cadrul Universității “Constantin Brâncoveanu”.
Primarul municipiului, Dl. Viorel Marian Dragomir, s-a folosit de acest prilej pentru a le dori studenților succes in noul an universitar. 
In același timp le-a mulțumit cadrelor didactice din universități pentru efortul admirabil de a insoti studentii pe drumul cunoasterii, cu aceeași competenta, responsabilitate si inalt profesionalism. 
Le-a dorit, de asemenea, realizari deosebite in dezvoltarea de proiecte educationale si institutionale.

UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.