Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Premiere 50 de ani de căsnicie  

News: Premiere 50 de ani de căsnicie

Servicii subordonate

Titlu

Premiere 50 de ani de căsnicie

Corp

Sărbătoare 50 de ani de căsnicie - Înțelepciunea și respectul unul față de celălalt pare să fie rețeta unei căsnicii trainice.

Peste 50 de cupluri care au aniversat în acest an nunta de aur au fost pe 1 octombrie, sărbătorite și de autoritatea brăileană.
Special pentru ei, Primaria Municipiului a organizat o întâlnire la Sala “P. Istrati” a Teatrului “Maria Filotti”, pentru a-i cinsti cum se cuvine.

Fiecare cuplu prezent a vizionat un spectacol de muzica populară, a primit o diploma, o floare și un CEC in valoare de 500 lei.
La eveniment a luat parte primarul Municipiului Braila, domnul Viorel Marian Dragomir, dar și cei doi viceprimari, Dna Doinita Ciocan și Dl. Alexandru Jantea Crican. 
În cadrul evenimentului festiv, domnul primar Dragomir a încurajat cele 50 de cupluri sa își reînnoiască jurămintele rostite în urmă cu 50 de ani.

UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.