Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice  

News: Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Servicii subordonate

Titlu

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Corp

Primăria Municipiului Brăila a efectuat pe 1 octombrie 2018, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, vizite la două Camine pentru persoane vârstnice aflate în administrarea municipalității. 
Fiecare eveniment reprezintă un bun prilej de a le mulțumi părin­ţilor şi bunicilor noştri, pentru drumul creat spre ceea ce suntem astăzi şi care încă îşi fac griji pentru noi.
Vârstnicilor li s-a pregatit un program artistic cu soliștii Casei de Cultură a Municipiului Brăila Mioara Manoila și Teodora Martin, însă au primit și mici cadouri, flori și o masă festivă. 
Cu tot respectul cuvenit și pentru tot ceea ce reprezentați pentru noi, Primaria Municipiului Brăila vă transmite gânduri bune, împliniri alături de cei dragi dumneavoastră și multă sănătate.
La multi ani!


UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.