Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Târgul Național de Agricultură, ediția a XXII-a  

News: Târgul Național de Agricultură, ediția a XXII-a

Servicii subordonate

Titlu

Târgul Național de Agricultură, ediția a XXII-a

Corp

Pe 27 septembrie 2018 a avut loc deschiderea celei de-a XXII-a ediții a Târgului Național Agricultura. 

Activitatea în agricultură este o muncă neîntreruptă, fapt cunoscut de toți cei care activează în domeniu. Ea presupune nu numai efortul propriu-zis din teren ci și contactul permanent cu noutățile și experiența altora, cu cele mai bune utilaje sau îngrășăminte, practici noi de cultură sau irigații. Toate acestea se întâmplă toamna la Brăila, zona recunoscută pentru potențialul său agricol, cu o suprafață de aprox. 351000 ha teren arabil, cuprinzând Insula Mare a Brăilei și Bărăganul.

Pentru a reuși performanța, agricultura românească are nevoie de investiții, de cercetare, de mașini și utilaje de ultimă generație, de tehnici și tehnologii moderne, de semințe și material săditor de calitate.UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.