Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Festivalul ”Magic of the Green Island”, Limenas - Grecia  

News: Festivalul ”Magic of the Green Island”, Limenas - Grecia

Servicii subordonate

Titlu

Festivalul ”Magic of the Green Island”, Limenas - Grecia

Corp

În perioada 17 – 22 iunie 2018, Primăria Municipiului Brăila și Casa de Cultură Brăila au fost alături de Ansamblul ”Pandora” din cadrul Asociației Culturale Filo-Elene”Eleftheria”, pe parcursul primei sale participări la un festival internațional de folclor. 
Organizată în orașul Limenas din insula Thassos, Grecia, cea de-a XV-a ediție a Festivalului ”Magic of the Green Island” a reprezentat o bună ocazie pentru dansatorii ”Pandorei” de a vorbi lumii întregi atât despre frumusețea dansurilor elene, cât și despre modul responsabil în care acestea sunt păstrate și promovate de elenii și filo-elenii din România, respectiv Brăila.
Aclamați deopotrivă de românii și grecii prezenți pe insulă, membrii ansamblului ”Pandora”, împreună cu întreaga delegație brăileană, au transmis tuturor un mesaj de prietenie din partea orașului nostru.UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.