Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Erasmus+ "Educatia incluziva pentru elevii cu cerinte educationale speciale si cei nou-veniti"  

News: Erasmus+ "Educatia incluziva pentru elevii cu cerinte educationale speciale si cei nou-veniti"

Servicii subordonate

Titlu

Erasmus+ "Educatia incluziva pentru elevii cu cerinte educationale speciale si cei nou-veniti"

Corp

Scoala Gimnaziala "Ecaterina Teodoroiu" este partenera in cadrul unui proiect de mobilitate Erasmus+ “Educația incluzivă pentru elevii cu cerințe educaționale speciale și cei nou-veniți”, finanțat prin programul european.
Festivitatea de deschidere a avut loc astazi, 2202 2018, la sala de festivitati a scolii.
Ceilalţi parteneri sunt şcoli şi organizaţii neguvernamentale din Franţa, Macedonia, Polonia dar şi Școala Gimnazială “Ion Heliade Rădulescu” din București. Proiectul, care se derulează pe parcursul a trei ani şcolari, până în 2019, și-a propus perfecționarea cadrelor didactice în domeniul strategiilor didactice utilizate în activitățile formale și nonformale realizate cu elevi cu cerințe educative speciale şi pentru integrarea elevilor nou-veniți în școlile de masă.
Erasmus+ este programul UE în domeniile educației, formării, tineretului și sportului pentru perioada 2014-2021. Educația,
formarea, tineretul și sportul pot avea o contribuție majoră la abordarea schimbărilor socioeconomice, principalele provocări cu care Europa se va confrunta până la sfârșitul deceniului, și la punerea în aplicarea agendei de politici europene pentru creștere economică, locuri de muncă,echitate și incluziune socială. 
Programul sprijină acțiunile, cooperarea și instrumentele compatibile cu obiectivele Strategiei Europa 2020 și inițiativele sale emblematice, cum ar fi Tineretul în mișcare și Agenda pentru noi competențe și locuri de muncă. De asemenea, programul contribuie la atingerea a obiectivelor cadrului strategic în domeniul educației și formării și ale Strategiei UE pentru tineret prin intermediul metodelor deschise de coordonare.

UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.