Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > News > Deschiderea oficială a Târgului Național AgriCultura 2017  

News: Deschiderea oficială a Târgului Național AgriCultura 2017

Servicii subordonate

Titlu

Deschiderea oficială a Târgului Național AgriCultura 2017

Corp

Deschiderea oficială a Târgului Național AgriCultura 2017 a avut loc pe 28 septembrie 2017, ora 11.00. Acesta se va desfășura în perioada 28 septembrie - 1 octombrie, în parcarea Brăila Mall.
Organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila, pe o suprafață de peste 7000 mp, sunt expuse zeci de utilaje agricole și instalații pentru irigat, material săditor, substanțe pentru fertilizarea și protecția plantelor. Sunt prezentate tehnologii de ultimă generație aplicabile în agricultura de performanță, sunt prezenți horticultori, specialiști din domeniul cercetării – dezvoltării, mesteșugari, dealeri de mașini de teren și de transport mărfuri. Participă, de asemenea, asociații și cooperative agricole, bănci, dar și firme din domeniul HoReCa.
De asemenea, pe toată durata târgului, ansambluri și soliști de muzică populară vor încinge atmosfera.

UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.