Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei > Municipiul Brăila anunță publicul interesat asupra luării de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Brăila a deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului: proiectul ”Regenerare zone urbane degradate, sector II”  

Comunicate oficiale ale Primariei: Municipiul Brăila anunță publicul interesat asupra luării de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Brăila a deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului: proiectul ”Regenerare zone urbane degradate, sector II”

Servicii subordonate

Titlu

Municipiul Brăila anunță publicul interesat asupra luării de către  Agenţia pentru Protecţia Mediului Brăila a deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului: proiectul ”Regenerare zone urbane degradate, sector II” 

Corp

Nr. 14386 /09.05.2019

 

“Regenerare zone urbane degradate, sector II”

Municipiul Brăila anunță publicul interesat asupra luării de către  Agenţia pentru Protecţia Mediului Brăila a deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului: proiectul ”Regenerare zone urbane degradate, sector II”, propus a fi amplasat in jud. Brăila, municipiul Brăila, Aleea Trandafirilor (lângă bloc C5), str. Pietăţii (lângă bloc A7-A9), str. Erou Comisar Popovici, nr. 1, nu se va supune evaluării impactului asupra mediului şi nu necesită parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului..

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brăila – mun. Brăila, B-dul Independenței, nr.16, Bl.B5, în zilele lucrătoare între orele 9.00 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro - sectiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brăila..

Expiră

 

Titlu afisat

Municipiul Brăila anunță publicul i... 

Detalii

Detalii 
Atașări
Creat la 09.05.2019 10:08  de portaladmin 
Ultima modificare la 09.05.2019 10:10  de portaladmin 
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.