Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei > Anunț referitor proiect "Regenerare economica si sociala in zone marginalizate din Municipiul Braila – investitii in facilitati pentru agrement si locuri de joaca pentru copii"  

Comunicate oficiale ale Primariei: Anunț referitor proiect "Regenerare economica si sociala in zone marginalizate din Municipiul Braila – investitii in facilitati pentru agrement si locuri de joaca pentru copii"

Servicii subordonate

Titlu

Anunț referitor proiect "Regenerare economica si sociala in zone marginalizate din Municipiul Braila – investitii in facilitati pentru agrement si locuri de joaca pentru copii" 

Corp

    Municipiul Brăila, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M.Brăila, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului –pentru proiectul “Regenerare economica si sociala in zone marginalizate din Municipiul Braila – investitii in facilitati pentru agrement si locuri de joaca pentru copii” , propus a fi amplasat în județul Brăila, municipiul Brăila, Cart. Lacu Dulce, str. Dorului-Cazasului nr. amplasament 1 – Lot 1 si str. Dorului tronson I: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.
    Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brăila din  municipiul Brăila, B-dul Independenței, nr. 16, Bl. B5, de Luni pana Vineri între orele 9 – 13, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro -sectiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.
    Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Expiră

 

Titlu afisat

Anunț referitor proiect "Regenerare... 

Detalii

detalii 
Atașări
Creat la 21.01.2019 14:20  de portaladmin 
Ultima modificare la 21.01.2019 14:21  de portaladmin 
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.