Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei > Anunt public privind obtinerea acordului de mediu pentru proiectul proiectul “Regenerare economica si sociala in zone marginalizate din Municipiul Braila – investitii in facilitati pentru agrement si locuri de joaca pentru copii”  

Comunicate oficiale ale Primariei: Anunt public privind obtinerea acordului de mediu pentru proiectul proiectul “Regenerare economica si sociala in zone marginalizate din Municipiul Braila – investitii in facilitati pentru agrement si locuri de joaca pentru copii”

Servicii subordonate

Titlu

Anunt public privind obtinerea acordului de mediu pentru proiectul proiectul “Regenerare economica si sociala in zone marginalizate din Municipiul Braila – investitii in facilitati pentru agrement si locuri de joaca pentru copii” 

Corp


ANUNT PUBLIC


Municipiul Brăila, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul“Regenerare economica si sociala in zone marginalizate din Municipiul Braila – investitii in facilitati pentru agrement si locuri de joaca pentru copii”, propus a fi amplasat în județul Brăila, municipiul Brăila, Cart. Lacu Dulce, str. Dorului-Cazasului nr. amplasament 1 – Lot 1 si str. Dorului tronson I.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Braila– mun. Brăila, Bdul Independenței, nr. 16, bloc B5 și la sediul Municipiului Brăila, cu sediul în județul Brăila, municipiul Brăila, Piața Independenței nr. 1, în zilele lucrătoare, între orele 9 - 13.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Brăila.

Expiră

 

Titlu afisat

Anunt public privind obtinerea acor... 

Detalii

detalii 
Atașări
Creat la 19.12.2018 11:30  de portaladmin 
Ultima modificare la 19.12.2018 11:31  de portaladmin 
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.