Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei > Demararea proiectului "Start Antreprenorial-Masuri integrate de antreprenoriat in Regiunea de sud-Est a Romaniei prin sustinere intreprinderilor cu profil non-agricol"  

Comunicate oficiale ale Primariei: Demararea proiectului "Start Antreprenorial-Masuri integrate de antreprenoriat in Regiunea de sud-Est a Romaniei prin sustinere intreprinderilor cu profil non-agricol"

Servicii subordonate

Titlu

Demararea proiectului "Start Antreprenorial-Masuri integrate de antreprenoriat in Regiunea de sud-Est a Romaniei prin sustinere intreprinderilor cu profil non-agricol" 

Corp

Uniunea Nationala a Tututror Studentilor din Romania (UNSR), impreuna cu paretnerii Asociatia pentru sprijin in dezvoltarea economiei sociale-incluziune, responsabilitate, cooperatista, antreprenoriat social (IRCAS) si Asociatia "Centrul de Informare si Documentare pentru Integare Europeana si Dezvoltare Durabila" Braila (C.I.D.I.E.D.D. Braila) anunta demararea proiectului "Start Antreprenorial-Masuri integrate de antreprenoriat in Regiunea de sud-Est a Romaniei prin sustinere intreprinderilor cu profil non-agricol", contract nr. POCU/82/3/7/104450, cod SMIS 2014+:104450.

Expiră

 

Titlu afisat

Demararea proiectului "Start Antrep... 

Detalii

detalii 
Atașări
doc00069120180221090603.pdf    
Creat la 21.02.2018 11:21  de portaladmin 
Ultima modificare la 21.02.2018 11:22  de portaladmin 
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.