Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei > PUD-Construire Structură de Cazare” pe str. Danubiului nr.13bis din municipiul Brăila  

Comunicate oficiale ale Primariei: PUD-Construire Structură de Cazare” pe str. Danubiului nr.13bis din municipiul Brăila

Servicii subordonate

Titlu

PUD-Construire Structură de Cazare” pe str. Danubiului nr.13bis din municipiul Brăila 

Corp

Primăria Municipiului Brăila cu sediul în P-ţa Independenţei nr.1, anunţă că în data de 22.12.2017 ora 8.30 la camera 16 parter,  se va organiza o şedinţă publică având pe ordine de zi prezentarea planului urbanistic de detaliu al iniţiatorului S.C. Iolubo Trade S.R.L, având ca obiectiv ,,Construire Structură de Cazare” pe str. Danubiului nr.13bis din municipiul Brăila.

Şedinţa publică este organizată de către Primăria Municipiului Brăila conform Legii 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică. 

Expiră

 

Titlu afisat

PUD-Construire Structură de Cazare”... 

Detalii

Detalii 
Atașări
Creat la 18.12.2017 11:00  de portaladmin 
Ultima modificare la 18.12.2017 11:02  de portaladmin 
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.