Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei > Reabilitarea Castelului de Apă din Grădina Publică, Brăila  

Comunicate oficiale ale Primariei: Reabilitarea Castelului de Apă din Grădina Publică, Brăila

Servicii subordonate

Titlu

Reabilitarea Castelului de Apă din Grădina Publică, Brăila 

Corp

    MUNICIPIUL BRĂILA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Brăila: proiectul "Reabilitarea Castelului de Apă din Grădina Publică", propus a fi amplasat în județul Brăila, municipiul Brăila, str. Grădinii Publice, nr. 20C, nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu necesită parcurgerea celorlalte etape ale procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată.
     Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brăila - municipiul Brăila, Bulevardul Independenței, nr. 16, bl. B5, în zilele lucrătoare între orele 9.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anmp.ro - secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.
     Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 16.10.2017"

Expiră

 

Titlu afisat

Reabilitarea Castelului de Apă din ... 

Detalii

Detalii 
Atașări
Creat la 13.10.2017 13:34  de portaladmin 
Ultima modificare la 13.10.2017 13:34  de portaladmin 
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.