Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei > PUD-,,Extindere și Schimbare de Destinație din Spațiu Comercial în Spații Locative Colective cu Regim Nou de Înălțime D+P+4E” pe B-dul Independenței nr.115 din municipiul Brăila.  

Comunicate oficiale ale Primariei: PUD-,,Extindere și Schimbare de Destinație din Spațiu Comercial în Spații Locative Colective cu Regim Nou de Înălțime D+P+4E” pe B-dul Independenței nr.115 din municipiul Brăila.

Servicii subordonate

Titlu

PUD-,,Extindere și Schimbare de Destinație din Spațiu Comercial în Spații Locative Colective cu Regim Nou de Înălțime D+P+4E” pe B-dul Independenței nr.115 din municipiul Brăila. 

Corp

Primăria Municipiului Brăila cu sediul în P-ţa Independenţei nr.1, anunţă că în data de 11.09.2017 ora 8.30 la camera 16 parter,  se va organiza o şedinţă publică având pe ordine de zi prezentarea planului urbanistic de detaliu al iniţiatorului S.C. Mirclada Com, având ca  obiectiv ,,Extindere și Schimbare de Destinație din Spațiu Comercial în Spații Locative Colective cu Regim Nou de Înălțime D + P + 4E” pe B-dul Independenței nr.115 din municipiul Brăila.

Şedinţa publică este organizată de către Primăria Municipiului Brăila conform Legii 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică. 

Expiră

 

Titlu afisat

PUD-,,Extindere și Schimbare de Des... 

Detalii

Detalii 
Atașări
Creat la 05.09.2017 15:02  de portaladmin 
Ultima modificare la 05.09.2017 15:03  de portaladmin 
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.