Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei > PUD-Construire Sediu Firmă și Spațiu Comercial ( D+P+1E) Prezentare și Desfacere Corpuri de Iluminat la Comandă  

Comunicate oficiale ale Primariei: PUD-Construire Sediu Firmă și Spațiu Comercial ( D+P+1E) Prezentare și Desfacere Corpuri de Iluminat la Comandă

Servicii subordonate

Titlu

PUD-Construire Sediu Firmă și Spațiu Comercial ( D+P+1E) Prezentare și Desfacere Corpuri de Iluminat la Comandă 

Corp

Primăria Municipiului Brăila cu sediul în P-ţa Independenţei nr.1, anunţă că în data de 16.01.2017 ora 8.30 la camera 16 parter,  se va organiza o şedinţă publică având pe ordine de zi prezentarea planului urbanistic de detaliu al iniţiatorului S.C. Solar Watts S.R.L, având ca obiectiv ,,Construire Sediu Firmă și Spațiu Comercial ( D+P+1E) Prezentare și Desfacere Corpuri de Iluminat la Comandă” B-dul Dorobanților nr.678 din municipiul Brăila.
Şedinţa publică este organizată de către Primăria Municipiului Brăila conform Legii 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică. 

Expiră

 

Titlu afisat

PUD-Construire Sediu Firmă și Spați... 

Detalii

Detalii 
Atașări
Creat la 12.01.2017 12:12  de portaladmin 
Ultima modificare la 12.01.2017 12:13  de portaladmin 
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.