Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei  

Comunicate oficiale ale Primariei

Servicii subordonate
Transparenta decizionala
  
Vizualizare: 
Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Primăria Municipiului Brăila anunță publicul interesat asupra declanșării etapei de încadrare în vederea obținerii avizului de mediu pentru PMUDUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
Primăria Municipului Brăila, anunță organizarea licitației publice în vederea constituirii dreptului de superficie, cu titlu oneros, pe o perioadă de 49 de ani, asupra terenului ce aparține domeniului privat al Municipiului Brăila în suprafață de 2832,00Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
dezbatere publica - Proiectul de H.C.L.M. Brăila referitor la "Aprobarea regulamentului de organizare si functionare al Centrului Comunitar - Bunici si Nepoti din Municipiul Braila" Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUD-Construire Spațiu Comercial-Pompe FunebreUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
PUZ-Lotizare în vederea construirii de locuințe unifamilialeUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUZ-,,Construire Complex Rezidențial cu Funcțiuni Complementare”Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUZ "Construire Complex Rezidențial cu Funcțiuni Complementare"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUZ_,Lotizare în vederea construirii de locuințe unifamiliale”Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
Atașare
Licitatii pentru inchiriere temporaraUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUZ -Lotizare în vederea construirii de locuințe unifamiliale” Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
1 - 10 Următorul
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.