Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei  

Comunicate oficiale ale Primariei

Servicii subordonate
  
Vizualizare: 
Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUD-,,Construire Stație Distribuție Carburanți și Cafe Bar” pe Șos. Râmnicu Sărat nr. 123, lot 1/1 din Municipiul BrăilaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
Atașare
A început implementarea proiectului cu fonduri europene: ”Sprijinirea Municipiului Brăila pentru Introducerea managementului calității”Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
PUZ ,,ALIPIRE DRUM ACCES NR.3 CU PARCELA SECȚIE DE PRODUCȚIE BAZA NORD CONCIVIA ȘI LOTIZARE–LOCUINȚE INDIVIDUALE ȘI FUNCȚIUNI COMPLEMENTARE” la adresa Șos. Baldovinești nr.16-20, Municipiul Brăila.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
Organizare licitație publică închiriere teren pentru amplasare panou publicitarUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
PUZ ,,Construire service auto” adresa T.18, P.184/2, Lot 1/1/2, Municipiul BrăilaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
Atașare
REGULAMENT ȘI FORMULAR DE ÎNSCRIERE PENTRU REALIZAREA A TREI MACHETE PENTRU PICTAREA A DOUĂ VAPOARE ȘI A UNUI IMOBIL CE APARȚIN MUNICIPIULUI BRĂILA.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
Atașare
Implementare proiect "ANTREPRENORIAT - Solutie durabila pentru ocupare"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
PUZ ALIPIRE DRUM ACCES NR.3 CU PARCELA SECȚIE DE PRODUCȚIE BAZA NORD CONCIVIA ȘI LOTIZARE – LOCUINȚE INDIVIDUALE ȘI FUNCȚIUNI COMPLEMENTAREUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
PUZ Construire service auto” la adresa T.18, P.184/2, Lot 1/1/2, Municipiul Brăila.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
Licitație constituire drept superficie pe 40 de ani, teren Șos. Baldovinești, nr. 8 cUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
1 - 10 Următorul
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.