Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei  

Comunicate oficiale ale Primariei

Servicii subordonate
  
Vizualizare: 
Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUD-,, Extindere Corp C5-P+1E ( Spații Tipografie) și Schimbare Destinație Parter Corp Existent C5” pe B-dul Dorobanților nr.609 din municipiul Brăila.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).Nou
Detalii
PUZ-Lotizare în vederea construirii de locuințe unifamiliale” la adresa str. Arțarului nr.79, lot nr.1și lot nr.2, BrailaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUZ ,, Lotizare în vederea construirii de locuințe unifamilliale” la adresa str. Arțarului nr.79, lot nr.1și lot nr.2, municipiul BrăilaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
Reabilitarea Castelului de Apă din Grădina Publică, BrăilaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
Exercițiu de alarmare a populațieiUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
CAMPANIE DE RECRUTARE A PERSOANELOR INTERESATE SĂ FACĂ PARTE DIN CORPUL EXPERȚILOR ELECTORALI SAU SĂ PARTICIPE LA ALEGERI ÎN CALITATE DE OPERATORI DE CALCULATOR AI SECȚIILOR DE VOTAREUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUD-,,Extindere și Schimbare de Destinație din Spațiu Comercial în Spații Locative Colective cu Regim Nou de Înălțime D+P+4E” pe B-dul Independenței nr.115 din municipiul Brăila.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
Anunt privind reorganizarea licitatiei publice teren Sos. Baldovinesti, nr. 8CUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUZ- ,,Construire Spațiu Comercial S+P+1E și Organizare Șantier în Incintă” la adresa Șos. Râmnicu Sărat nr.97, lot nr.1.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUZ-”Construire Spațiu Comercial S+P+1E și Organizare Șantier în Incintă”Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
1 - 10 Următorul
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.