Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Comunicate oficiale ale Primariei  

Comunicate oficiale ale Primariei

Servicii subordonate
Transparenta decizionala
  
Vizualizare: 
Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
CAMPANIE DE RECRUTARE A PERSOANELOR INTERESATE SĂ FACĂ PARTE DIN CORPUL EXPERȚILOR ELECTORALI SAU SĂ PARTICIPE LA ALEGERI ÎN CALITATE DE OPERATORI DE CALCULATOR AI SECȚIILOR DE VOTAREUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUD-,,Extindere și Schimbare de Destinație din Spațiu Comercial în Spații Locative Colective cu Regim Nou de Înălțime D+P+4E” pe B-dul Independenței nr.115 din municipiul Brăila.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
Anunt privind reorganizarea licitatiei publice teren Sos. Baldovinesti, nr. 8CUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUZ- ,,Construire Spațiu Comercial S+P+1E și Organizare Șantier în Incintă” la adresa Șos. Râmnicu Sărat nr.97, lot nr.1.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUZ-”Construire Spațiu Comercial S+P+1E și Organizare Șantier în Incintă”Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PUD-Construire Service Roți ( Vulcanizare)Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRĂILA anunţă publicul interesat asupra deciziei APM Brăila de încadrare a PMUDUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
Atașare
anunţ public depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitarea Castelului de apă din Grădina Publică Brăila”, propus a fi amplasat în jud. Brăila, municipiul Brăila, str. Grădinii PublUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
dezbatere publica - Proiectul de H.C.L.M. Brăila referitor la "Aprobarea Regulamentului referitor la regimul finanţărilor acordate de la bugetul local al Municipiului Brăila, pentru proiecte de activitate sportivă"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
detalii
Comisia de analiză aduce la cunoștință atribuirea loturilor de teren ce se fa efectua în ședință publică organizată în data de 27.07.2017, ora 09, la Primăria Municipiului Brăila, cam. 16, din P-ța Independenței nr.1, conform procedurii aprobate în anexa Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Detalii
1 - 10 Următorul
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.