Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Continut site > Mesajul Primarului  

Mesajul Primarului

Servicii subordonate

BRĂILA, ORAŞUL FRATE CU DUNĂREA

Brăila înseamnă istorie şi tradiţie de peste 650 de ani. Poziţionarea oraşului la Dunăre a atras aici oameni de prin toată lumea: greci, lipoveni, turci, armeni, bulgari, evrei, sârbi şi italieni, toţi au ajuns în Braila datorită deschiderii către dezvoltare. Au fost frumoase vremurile de glorie ale Brailei.
Acum, sarcina noastră este aceea de a reda Brăilei puterea şi mândria de altă dată. Suntem o echipă, o echipă de oameni puternici, hotărâţi şi serioşi, care vrea şi poate să redea brăilenilor bucuria de a trăi în Brăila.
Braila este acum un oraş care încearcă să se dezvolte, dar pentru a ajunge acolo unde merită trebuie să contribuim cu toţii.
Vă mulţumesc că îmi oferiţi încredere şi vă doresc tot ce este mai bun.
Personal, îmi doresc ca Brăila să capete o altă valoare, să fie mai frumoasă, mai curată, cu mai mulţi agenţi economici interesaţi în a investi în zona noastră, să fie un port viu al zonei navigabile a Dunării; îmi doresc mai multe pentru cei care trăiesc şi muncesc în Brăila, pentru părinţii noştrii şi tinerii care încearcă să-şi construiască un viitor, dar şi pentru cei care ne vizitează oraşul.
Îmi doresc ca prin intermediul acestui site să cunoaşteţi mai bine Brăila cu locurile şi oamenii săi şi să vă determine să o vizitaţi.

Viorel Marian Dragomir
Primarul Municipiului Brăila
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.