Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Continut site > Chestionar_de_evaluare  

Chestionar_de_evaluare

Servicii subordonate
Vă adresăm rugămintea de a completa chestionarul de mai jos, realizat în cadrul proiectului „Sprijinirea Municipiului Brăila pentru introducerea managementului calității”, cod SIPOCA 93 și cod MySMIS 120555. Prin acest proiect ne propunem să îmbunătățim serviciile pe care vi le oferim dumneavoastră, cetățenilor, implementând Cadrul de Autoevaluare a Funcționării instituției publice (CAF).
De aceea, avem nevoie de punctul dumneavoastră de vedere referitor la modul în care se desfășoară activitatea instituției noastre. Vrem să știm ce vă nemulțumește și ce putem să facem pentru ca pe viitor Primăria Municipiului Brăila să fie instituția pe care o doriți.
Sprijiniți demersul instituției noastre prin completarea acestui chestionar de numai 16 întrebări! Dăruiți-ne puțin din timpul dumneavoastră pentru a câștiga timp în viitor având o interacțiune eficientă cu Primăria Municipiului Brăila!

Persoana de contact: Cristina Dosuleanu email: cristinadosuleanu@primariabraila.ro
Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat ! (maximum 10 minute)

Vă informăm că datele dumneavoastră personale vor fi protejate, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Datele sunt stocate de către consultantul proiectului, S.C. Certifica Management SRL, sunt păstrate timp de 1 an, iar la expirarea timpului de păstrare datele vor fi anonimizate. Datele vor fi prelucrate doar în cadrul proiectului, în scopuri statistice și de cercetare, iar prin completarea chestionarului înțelegem că sunteți de acord cu prelucrarea acestora. Persoanele care completează acest formular au posibilitatea de retragere a consimțământului prin trimiterea unui email la gheorghita@primariabr.ro.


UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.