Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Continut site > Noutati  

Servicii subordonate

 Comunicate oficiale ale Primariei

Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Atașare
Informare potentiali beneficiari cu privire la masurile finantate prin Fondul European de Pescuit si Afaceri MaritimeUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUZ-Amenajare Teren Loturi Individuale” la adresa Tarla nr.19, parcela 196/19, municipiul BrăilaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUZ-,, Lotizare teren în vederea construirii de locuințe unifamiliale” la adresa T.19, P.196/17/3, Lot 1/1/1/1/1/2, Lot 2/2/2/1, Lot 2/1/1/1/1/1, Lot 1/3, municipiul BrăilaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUZ-,, Lotizare și Construire Ansamblu Locuințe” la adresa str. George Enescu nr.153 din municipiul Brăila.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUD-Construire Hală Reparații Auto” pe str. Cimbrului Lot.2 din municipiul Brăila.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
1 - 5 Următorul
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.