Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Continut site > Noutati  

Servicii subordonate

 Comunicate oficiale ale Primariei

Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Licitație constituire drept superficie pe 49 de ani, teren Str. Plevnei, nr. 395 lot1Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUZ-CONSTRUIRE SERVICE AUTO P+1E PARȚIAL ȘI ÎMPREJMUIRE LA STRADĂ” la adresa Str. Transilvaniei nr.42 bis lot 2, Municipiul BrăilaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).Nou
Licitație constituire drept superficie pe 49 de ani, teren Str. Plevnei, nr. 395 lot2Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Atașare
Regulamentului pentru acordarea sprijinului financiar de la bugetul Municipiului Braila, unitatilor de cult din Municipiul BrăilaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUZ-CONSTRUIRE SERVICE AUTO P+1E PARȚIAL ȘI ÎMPREJMUIRE LA STRADĂ” la adresa Str. Transilvaniei nr.42 bis lot 2, Municipiul BrăilaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
1 - 5 Următorul
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.