Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Continut site > Noutati  

Servicii subordonate

 Comunicate oficiale ale Primariei

Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Atașare
FORMULAR DE ÎNSCRIERE PENTRU REALIZAREA A TREI MACHETE PENTRU PICTAREA A DOUĂ VAPOARE ȘI A UNUI IMOBIL CE APARȚIN MUNICIPIULUI BRĂILA.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Atașare
Implementare proiect "ANTREPRENORIAT - Solutie durabila pentru ocupare"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUZ ALIPIRE DRUM ACCES NR.3 CU PARCELA SECȚIE DE PRODUCȚIE BAZA NORD CONCIVIA ȘI LOTIZARE – LOCUINȚE INDIVIDUALE ȘI FUNCȚIUNI COMPLEMENTAREUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUZ Construire service auto” la adresa T.18, P.184/2, Lot 1/1/2, Municipiul Brăila.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Licitație constituire drept superficie pe 40 de ani, teren Șos. Baldovinești, nr. 8 cUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
1 - 5 Următorul
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.