Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Contact
Noutăţi
A+ A-
Hartă Străzi
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Continut site > Noutati  

Servicii subordonate
Transparenta decizionala

 Comunicate oficiale ale Primariei

Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
CAMPANIE DE RECRUTARE A PERSOANELOR INTERESATE SĂ FACĂ PARTE DIN CORPUL EXPERȚILOR ELECTORALI SAU SĂ PARTICIPE LA ALEGERI ÎN CALITATE DE OPERATORI DE CALCULATOR AI SECȚIILOR DE VOTAREUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUD-,,Extindere și Schimbare de Destinație din Spațiu Comercial în Spații Locative Colective cu Regim Nou de Înălțime D+P+4E” pe B-dul Independenței nr.115 din municipiul Brăila.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Anunt privind reorganizarea licitatiei publice teren Sos. Baldovinesti, nr. 8CUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUZ- ,,Construire Spațiu Comercial S+P+1E și Organizare Șantier în Incintă” la adresa Șos. Râmnicu Sărat nr.97, lot nr.1.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
PUZ-”Construire Spațiu Comercial S+P+1E și Organizare Șantier în Incintă”Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
1 - 5 Următorul
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.