Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Continut site > Noutati  

Servicii subordonate

 Comunicate oficiale ale Primariei

Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Licitaţie publica privind dreptul de superficie, pe 5 ani teren DN 22B - KM 4+520, NCP 91898Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Anunț referitor proiect "Regenerare economica si sociala in zone marginalizate din Municipiul Braila – investitii in facilitati pentru agrement si locuri de joaca pentru copii"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Atașare
Decizia de expropriere nr.31/08.01.2019Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Licitaţie publica privind dreptul de superficie, pe 49 ani, teren în suprafaţă de 275,00 mp, situat în Brăila, Str. Timiș, nr. 157H, NCP 92371Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Licitaţie publica privind dreptul de superficie, pe 49 ani, teren în suprafață de 1500,00 mp, situat în Brăila, DN 22B – KM 4 lot 2, NCP 91217Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
1 - 5 Următorul
UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.