Logo Primaria Municipiului Braila
Acasă
Noutăţi
Hartă Străzi
Achiziții Publice
Programări cărți identitate
A+ A-
Contact
Print
Salt la Căutare
Primaria Braila > Anunturi alegeri EUROPARLAMENTARE 2014 > ANUNT  

ANUNT

Documente
Servicii subordonate

 PUBLICATIE din 24 aprilie 2014

Pentru punerea în aplicare adispoziţiilor H.G. nr. 80/2014 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2014 -punctul 59 -  se aduce la cunoştinţă publică delimitarea și numerotarea, precum și sediile secțiilor de votare constituite la nivelul unității administrativ-teritoriale, în baza Dispoziției Primarului nr. 1770/13.03.2014  și a Extrasului din Hotărârea Autorității Electorale Permanente nr. 4/2014 privind aducerea la cunoștință publică a delimitării și numerotării fiecărei secții devotare, precum și a locurilor de desfășurare a votării, PUBLICATIE


Proces verbal 

Privind stabilirea numărului de ordine de pe panourile de afișaj stabilite conform Dispoziției Primarului Municipiului Brăila nr. 2519 din 17.04.2014   DescărcareLocuri special amenajate pentru afișaj electoral în Municipiul Brăila

Descarcare Dispozitie/Anexa 


A N U N T

          In vederea verificarii inscrierii in LISTELE ELECTORALE, va precizam ca acestea sunt disponibile la sediul Primariei Municipiului Braila si pot fi consultate de catre persoanele interesate, la camera 21, parter, zilnic de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-16:00 pana la data de 23.05.2014, conform prevederilor art. 26, alin. (7) din legea nr. 35/2008, cu modificarile si completarile ulterioare.A N U N T

            Perioada de primire a cererilor persoanelor care doresc să exercite funcţia de preşedinte/locţiitor în secţiile de votare la alegerile pentru desemnarea membrilor României în Parlamentul European din data de 25 mai 2014 este:

17 – 28 martie 2014

            Lista cuprinzând persoanele cu o bună reputaţie în Municipiul Brăila se întocmeşte de către Primăria Municipiului Brăila. Persoanele interesate vor depune personal cererea scrisă, conform modelului*, la Primăria Municipiului Brăila, etajul III, camera 311, zilnic, în perioada sus-menţionată, orele 08 - 12 şi 13 – 16.

            Lista cuprinzând juriştii se întocmeşte de către Instituţia Prefectului –Judeţul Brăila, iar cererile se depun la această instituţie, la camera 11.

*model - 1. CERERE
                       2.DECLARATIE

UE Icon    Guvernul Romaniei Icon    Instrumente Structurale Icon
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.